Over ons

Welkom bij Bonte Boefjes Handmades, de website voor handgemaakte en unieke kinder- en babykleding & kraam- en kindercadeautjes.

Alle artikelen worden met veel plezier en liefde door mijzelf gemaakt in mijn naaiatelier

Heeft u iets bijzonders in gedachten, qua kleur, maat en stijl of wilt u iets bestellen dat op de website staat, stuur mij dan een bericht via Contact of een privebericht op Facebook.

Heeft uw kindje een afwijkende maat waardoor het moeilijk is om mooie gepaste kleding te vinden in de standaardmaten, dan kom ik gewoon met mijn meetlint naar u toe om de maten op te nemen en daar vervolgens iets moois van te maken. Mocht u hier gebruik van willen maken stuur mij dan een bericht via Contact

Ik wens jullie veel plezier met het rondkijken op mijn website!!!

 

Rekha Raghoenandan

Eigenaar Bonte Boefjes Handmades

 

Plaats: Almelo

Tel: (+31(0)651905078

Kvk nr: 64087794

Bankreknr: NL22RABO 0306 1873 37

FacebookTwitterWhatsApp